Choď na obsah Choď na menu
 


Fantóm opery

27. 7. 2018
 Fantom opery
 
 
 
 
Christine
 
Ve spánku mi zpíval,
ve snech přicházel
Ten hlas, jenž mě volá
a šeptá mé jméno
 
 
 
 
Potichu vstúpim do veľkej sály. Je skoro celá plná ľudí. Onedlho sa úplne zaplní. Nemám veľmi rád hromadné podujatia, ale teraz som urobil výnimku. Opravím si kravatu. Nemám ju rád. Bez nej by ma tu však nepustili. A to som nemohol dovoliť. Nepripravím sa o jediné potešenie ktoré mám na tomto svete. Pravidelné návštevy divadla sú moja úchylka. Nesledujem ani tak rôzne divadelné predstavenia, ako samotné muzikáli. Zbožňujem ich. Sú mojou najväčšou vášňou, a zároveň tajnou láskou. Viem, nie je to nič za čo by som sa mal hanbiť, ale aj tak nemám potrebu sa tým chváliť. Predsa nikoho nemusí zaujímať, že v podstate chodím stále na ten istý. Zamiloval som sa do neho. Presnejšie povedané, zamiloval som sa hlavne doňho. Do môjho Fantóma opery.
 
 
 
 
A sním snad opět?
Nyní zjišťuji,
že Fantom Opery 
je zde v mé mysli
 
 
 
 
Nájdem svoje miesto a posadím sa. Občasný rozhovor ostatných ľudí si nevšímam. Stratený vo vlastných myšlienkach čakám na začiatok predstavenia. Poznám ho už celé naspamäť, ale ani to mi nebráni pozorne sledovať dianie na scéne. Nikdy to herci nezahrajú úplne tak isto ako predtým. Stačí trochu zmeniť mimiku tváre, a hneď je to iné. Zhasnú svetlá. Odhrniem si vlasy z čela, aby som dobre videl. No, ale konkrétne toto som vidieť nemusel. Už skôr som si všimol že tá hlavná herečka po ňom ide, ale rozhodne ho nemusí až tak očividne baliť. Som teda fakt dobrý, len čo je pravda. Žiarlim kvôli jednej babe na prekrásneho chlapa, ktorý je pri mojom šťastí určite heterák.  Tomu sa vraví stratený prípad. Nemusím dúfam hovoriť, že v mojej mysli je už riadne dlho. Ach jaj. Keby bol i v mojej posteli, tak by som sa určite nesťažoval.
 
 
 
 
 
Fantom
 
Zpívej se mnou ještě jednou
náš podivný duet
Má moc nad tebou
stále vzrůstá
 
 
 
 
Sakra. Od dnešného dňa nebudem na verejných miestach myslieť na nemravné veci. Potom mám z toho malý veľký problém. Som teda fakt dobrý, a to nie som blondín. Ale aspoň viem čo budem robiť cez najbližšiu prestávku. Jedno šťastie, že viem kde sú tu záchody. Najdôležitejšie miesta celej budovy. Netrpezlivo vyčkávam pauzu. Tá príde práve vtedy, keď sa skutočne začínam báť, že dlhšie to nevydržím. Vytratím sa rýchlejšie než para nad hrncom a objavím sa akoby mávnutím kúzelného prútika na pánskych záchodoch. Upracem sa do prvej kabínky. Zdvihnem záchodovú misu a stiahnem si nohavice i s trenkami. Vezmem do ruky svojho vzrušeného juniora. Je tvrdý ako skala. Vždy mi bolo jasné že má nado mnou veľkú moc, ale ešte nikdy som to nemusel riešiť priamo na mieste činu. Musím byť riadne zúfalý keď som sa znížil k tomu, že sa tu uspokojujem na spoločných toaletách pod hrozbou toho, že sem niekto môže hocikedy prísť. O mojej absencii zdravého rozumu som sa dozvedel veľmi dávno.
 
 
 
 
A přestože se ode mne odvracíš,
aby ses ohlédla zpět
Fantom Opery je zde
v tvé mysli
 
 
 
 
Náhle sa otvoria dvere. Skoro dostanem infarkt ako som to nečakal. Priamo pred mojím nosom stojí objekt mojich nemravných túžob. Som taký debil že to ani nemôže byť možné. To som nemohol byť tichšie? Najskôr asi nie. Jedno šťastie že nevie čítať myšlienky. Z tých mojich by bol riadne hotový. Asi tak ako ja z neho. Alebo ani nie. Heterosexuál by sa mi rozhodne nepoďakoval za to, že mu očumujem pozadie. Ale v tej čiernej vyzerá tak dobre. Nie je mojou vinou to, že Boh stvoril takého dokonalého chlapa. A mne až teraz dôjde jedna podstatná vec. Oneskorene pochopím, že po celý ten čas nemá na tvári istú maličkosť. Svoju masku.
 
 
 
 
Christine
 
Ti jež spatřili tvou tvář
odvrací se strachem
Já jsem tvou maskou
 
 
 
 
Skoro sa mu zložím k nohám. On by aj anjela zviedol k hriechu. Jeho mať pre seba tak som najšťastnejší človek v celej galaxii. Nepreháňam. Počas mojich vnútorných myšlienkových pochodov príde ku mne. Skôr než stihnem zareagovať, vytiahne ma na nohy a oprie o toaletu. Duchaplne ju zavriem, lebo ináč by som skončil s hlavou tam dole čo vážne nechcem. Za chrbtom počujem ako si rozopína nohavice. Stiahne ich dole. Periférnym pohľadom pozriem za seba. Naprázdno prehltnem. Takú anakondu som v živote nevidel ani v porne. Bože. Keď toto do mňa vtrepe tak to nemusím prežiť. Aktuálne ma poriadne pripravuje pred tým, než sa dá do poriadnej prehliadky mojich útrob.
 
 
 
 
Fantom
 
Jsem to já, koho slyší
 
 
 
 
A budem taktiež tým koho bude každý počuť. Doprdele. Kto mal rátať s tým, že bude až taký dobrý? Aaach. Ja teda rozhodne nie.
 
 
 
 
Oba
 
Má/Tvá duše s hlasem mým/tvým
v jedno spojené
Fantom Opery je zde
v mé/tvé mysli
 
 
 
 
Keby boli spojené len naše hlasy a duše, tak by som sa tu pod ním rozhodne nezvíjal ako tá najposlednejšia štetka. Keď to sa však ináč ani nedá. On je hotový boh. Uvedomujem si že je nesmierne riskantné si to rozdať s neznámym človekom prakticky pri prvej príležitosti, ale momentálne to nemienim riešiť. Aktuálne ma zaujímajú iné aktivity než nejaké premýšľanie.
 
 
 
 
Hlasy
 
Je tam, Fantom Opery
Dejte si pozor, Fantom opery ...
 
 
 
 
Ja si rozhodne na Fantóma nemienim dávať pozor. Nemám dôvod. To že som ho stretol, bolo tou najlepšou vecou v mojom živote. Keby som mal možnosť vrátiť čas, urobil by som to už dávno. Rozhodne by som nečakal tak dlho.
 
 
 
 
Fantom
 
Ve všech tvých představách
jsi vždy věděla
že ten muž a tajemství
 
 
 
 
Je riadne nebezpečný. Ale nikdy by mi ani vo sne nenapadlo, že sme na rovnakej vlne. Ak skutočne existuje nejaký ten gayradar, tak ten môj je tisíc rokov za opicami. Ani raz nefungoval dobre. Kvôli tomu som už dostal párkrát po papuli.
 
 
 
 
Christine
 
Obojí bylo v tobě
 
 
 
 
Keď rátam jeho juniora i jeho poriadnu nádielku ktorou obdaroval môj zadok tak áno. Oboje bolo vo mne a ešte stále je. A mne sa to tak páči. Nikdy som nebol šťastnejší.
 
 
 
 
Oba
 
A v tomto labyrintu,
kde noc je slepá
Fantom opery je zde
v mé / tvé mysli
 
 
 
 
Upravíme sa a spoločne upraceme stopy našej predchádzajúcej činnosti. Je to naše malé tajomstvo. Nemusí to vedieť úplne každý. O svoje šťastie sa nechcem deliť. Najradšej by som si ho vzal domov a tam uchoval v bezpečí pred celým svetom. Dobre však viem že je to nemožné. Netreba svojej láske stavať väzenie. Ak nás skutočne miluje, tak nám neutečie.
 
 
 
 
Fantom
 
Zpívej můj anděli hudby
 
 
 
 
Aspoň túto noc ťa chcem počuť. Len pre tentokrát ťa mať celého pre seba. Aj keby sme sa nemali nikdy potom vidieť. S čistým svedomím môžem povedať, že to stálo za to. Dostal som sa do raja a spať. Teraz môžem pokojne zomrieť a nič ľutovať nebudem. A ak aj áno, nikdy nebudem ľutovať to, že som ho stretol.
 
 
 
 
Christine
 
Je tady, Fantom Opery
Časový skok
 
 
 
 
Predstavenie skončí. Za búrlivého potlesku sa účinkujúci odoberú do zákulisia, kde zo seba urobia normálnych ľudí. Aj diváci sa pomaly rozchádzajú preč. Niektorí rozoberajú svoje pocity a dojmy, iní v tichosti idú rovno domov. Ja osobne mám trochu iné plány. S bohorovným pokojom zamierim tam, kde sa nedostane bežný divák. Lenže ja ním ani nie som. Ochranka ma bez jediného slova pustí ďalej. V divadle som pomaly častejšie než doma. Mám na to dôvod.  Stihol som povedať, že s mojím miláčikom sme spolu päť rokov? Ak nie tak to vravím teraz. Vojdem do jeho šatne. Má na sebe len tie obtiahnuté sexi nohavice a rozhalenú košeľu, ktorú by som mu najradšej hneď stiahol. Stihol odložiť masku. Len čo zaregistruje moju prítomnosť otočí sa ku mne a pevne ma objíme. Vďačne sa mu stúlim do náruče a nechám sa hýčkať. Úplne mi vyhovuje to, že je z nás dvoch ten vyšší. Stojíme tam možno aj celú večnosť, keď mi nežne zdvihne bradu a ešte nežnejšie priloží svoje pery na moje. Rukou mu vojdem do hustých voňavých vlasov a pritiahnem si ho k sebe. Nerobíme nič iné, iba sa bozkávame. Táto blízka intímna chvíľa je len naša. Nemáme sa kam ponáhľať. Na všetko ostatné máme čas celý život.
 
 
 
 
Fantom
Zpívej 
Zpívej 
Zpívej mi
Zpívej, můj anděli hudby
Zpívej mi
 
 
 
 

700_fo42633221_d3e2001b305862a534ef7955770daad3.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Parada

(Karin, 22. 5. 2021 22:27)

Moc pěkné.