Choď na obsah Choď na menu
 


Prológ: Rodina na pohľadanie

7. 7. 2018
 
 
Konečne je večer. Unavene si pretriem oči. Ešte jedno také nudné rokovanie s diplomatmi a skutočne to už nemusím prežiť. Čo som komu urobil? Akoby nestačil ten blázinec, ktorý vypukol po bratovej svadbe. Skutočne sa divím, že novinárov nemáme aj na toalete. Sú prakticky všade. Hlavne tí otravní paparazzi. Človek nemôže ani vyjsť von bez toho, aby ho niekto nesledoval. Mňa by z toho však mohli vynechať. Narozdiel od príbuzenstva sa im snažím vyhýbať. Vážne nepotrebujem byť na titulnej strane bulváru. Braček sa tam umiestňuje aj za mňa. 
 
 
 
I keď musím uznať, že odkedy je so svojou vyvolenou sa dosť zmenil. Zatiaľ k lepšiemu, tak uvidím aké to bude o pár rokov. Jeho manželku nepoznám až tak dobre ako by sa patrilo, ale doteraz som si nenašiel čas ani sám pre seba. Niekomu z mojej super rodiny sa totiž zdá, že jedna významná svadba je málo na tento rok. Ale to že moji starší bratia sú už ženatý, ešte automaticky neznamená že sa musím ženiť aj ja. Doteraz som nestretol tú pravú. Ak ju nájdem, tak určite dám vedieť. Lenže v dnešnej dobe je extrémne ťažké nájsť niekoho, komu by nešlo iba o peniaze. Trúfnem si povedať, že je to až nemožné. A to najmä vtedy keď ste v mojom postavení.
 
 
 
 
 
Napriek tomu babička mi ponúka jednu krásavicu za druhou. Áno, uvedomujem si že som vhodným kandidátom na ženenie, ale prečo ma do všetkého musí tak tlačiť? Bratia si nevestu vybrali sami. Rozhodne im do toho nikto nezasahoval až tak veľmi ako mne. Rád by som vedel čím som si zaslúžil toľko pozornosti. Babičke sa asi veľmi nepáčia ženy, ktorým sa podarilo získať srdcia mojich bratov. Tiež z nich neskáčem meter dvadsať, ale nijako im nezasahujem do života. Obaja sú starší a snáď majú dosť rozumu na to aby si vedeli riadiť svoj svet. Do výberu partnerky im rozhodne kecať nebudem. Ani som to nerobil. Oni mi tiež nijak výrazne nepodsúvajú svoju predstavu o dievčati vhodnom pre mňa. Hlavne keď boli slobodní sme sa o ženách zhovárali, lenže vždy to skončilo pri subjektívnom názore každého z nás. Máme iný vkus. Preto sme nebalili frajerky sebe navzájom. K tomu sme sa neznížili. 
 
 
 
 
 
 
 
I keď  byť najmladším súrodencom má niečo do seba. Starší vás chránia a pomáhajú v ťažkých veciach. Taktiež máte s kým chodiť do barov a tak. My traja sme tam spolu chodili relatívne dosť často. Najčastejšie som vyrazil za dobrodružstvom hlavne s tým starším. Toho najstaršieho to až tak veľmi nebavilo. Nenútil som ho. Stačí že jeden brat to často prehnal s alkoholom a potom z toho boli zbytočné problémy. Najčastejšie bitky. Celý život ho sprevádzajú najrôznejšie škandály. A bulvár si dal nesmiernu námahu aby ich zachytil ešte pekne za horúca. Nedokázal som po ňom vyžehliť všetko. Snažil som sa tomu zabrániť ako to len šlo, ale aj tak si vždy urobil čo sám chcel. Skončilo to tak, že som sa do jeho sporov prestal miešať. Neprestal som mu však robiť taxík. Napriek všetkému ho mám radšej ako toho druhého. Na môj vkus je až príliš veľký suchár. Radšej sa k tomu viac nevyjadrujem. Podľa mnohých ľudí, som ten divný práve ja sám. No hej. Nie som práve ukážkovým predstaviteľom svojej drahej rodiny. Každý je nejaký. Nemám najmenší dôvod sa kvôli niekomu meniť.  Treba ostať svojim za všetkých okolností. Ja sa toho držím. Radšej nech ma nenávidia kvôli tomu aký som, než milujú kvôli tomu aký nie som.
 
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.